ALLE PRODUKTKATEGORIER

Hva er teknikkene og ferdighetene for liming av dører og vinduer?

Dører og vinduer er viktige komponenter i bygningskonvoluttsystemet, og spiller rollen som forsegling, belysning, vind- og vannmotstand og tyverisikring. Tetningsmidlene som brukes på dører og vinduer inkluderer hovedsakelig butyllim, polysulfidlim og silikonlim som brukes på glass, og tetningsmassene som brukes på vinduer er vanligvis silikonlim. Kvaliteten på silikonforseglinger for dører og vinduer har stor innvirkning på kvaliteten og levetiden til dør- og vindusglass. Så, hva er teknikkene og ferdighetene for liming av dører og vinduer?

1. Når vi limer dører og vinduer, må vi holde retningen horisontal, de vertikale gjennomtrekkslinjene er konsekvente i hvert lag, og de øvre og nedre delene må være rette. Liming av dører og vinduer i denne retningen kan forhindre at limet går i stykker.

2. Fest deretter den øvre rammen først, og fest deretter rammen. Det må være en slik sekvens. Ved liming må du bruke ekspansjonsskruer for å feste vinduskarmen og vinduskarmåpningen. Ekspansjonsdelen skal festes med skumplast. På denne måten kan tetting av dører og vinduer garanteres etter liming.

3. Ved liming av dører og vinduer er det bedre å fylle dørkarmen med skummiddel. Hvis ikke, spiller det ingen rolle.

4. Ved liming av dører og vinduer må du først legge inn noen deler. Delene må ikke være mindre enn tre. Dens funksjon er å fikse dørkarmen slik at dørkarmen kan bli mer solid. Fordi metoden for liming av dører og vinduer brukes, ikke sveising, så det er veldig nødvendig å fikse det med innebygde deler.

5. Når vi limer dører og vinduer må vi reservere et lite hull i begge ender av dører og vinduer. Bruk deretter dør- og vinduslim. Fiks det. Avstanden skal være mindre enn 400 mm. På denne måten kan dørene og vinduene festes ved å tråkke på dem, noe som kan spille rollen som tetning og fasthet, og er ikke lett å korrodere.

Ovenstående handler om teknikkene og ferdighetene for å påføre fugemasse på dører og vinduer. Dette er en kort introduksjon. I tillegg bør kvaliteten på fugemasse på dør- og vindusglass også identifiseres. Noen dårlige produsenter i markedet vil legge til noen små molekylære materialer, noe som får tetningsmassen til å svikte. Det vanlige rivningsfenomenet med isolerglass er forårsaket av tilsetning av billige urenheter.

Når du kjøper fugemasse, må du gå til en formell salgskanal og fullføre alle prosedyrene til de aktuelle avdelingene. Vær spesielt oppmerksom på å kjøpe tetningsmasse innen holdbarhetstiden. Jo lengre utløpsdato, jo bedre. Junbond silikonforseglingsmasse produseres så snart bestillingen er lagt inn, som holder fugens friskhet og er effektiv i bruk, noe som er gunstig for konstruksjonen. Velkommen til råd og kjøp!


Innleggstid: 24. juni 2024