ALLE PRODUKTKATEGORIER

Forholdsregler for silikonforseglingsmidler.

Silikonforseglingsmidler som vanligvis brukes i boligforbedring er delt inn i to typer i henhold til deres egenskaper: nøytrale silikonforseglinger og sure silikonforseglinger. Fordi mange mennesker ikke forstår ytelsen til silikonforseglinger, er det enkelt å bruke nøytrale silikonforseglinger og sure silikonforseglinger i motsatt rekkefølge.
    
    Nøytrale silikonforseglinger har relativt svak vedheft, og brukes vanligvis på baksiden av baderomsspeil der det ikke kreves sterk vedheft. Den sure silikonforseglingen brukes vanligvis ved den stumme munnen på baksiden av trelinjen, og klebekraften er veldig sterk.

1. Det vanligste problemet med silikonforsegling er sverting og mugg. Selv bruk av vanntett silikonforsegling og anti-mugg silikonforsegling kan ikke helt unngå at slike problemer oppstår. Derfor er den ikke egnet for bygging på steder hvor det er vann eller flom over lengre tid.

2. De som kan noe om silikonforsegling bør vite at silikonforsegling er et organisk stoff, som er lett løselig i organiske løsemiddelstoffer som fett, xylen, aceton osv. Silikonforsegling kan derfor ikke brukes sammen med slike stoffer. konstruksjon på underlaget.

3. Vanlige silikonforseglinger må herdes med deltagelse av fuktighet i luften, bortsett fra lim for spesielle formål og spesielle formål (som f.eks. anaerobe lim), så hvis stedet du ønsker å bygge er et trangt rom og ekstremt tørt, så vanlig silikon fugemasse vil ikke kunne gjøre jobben.

4. Overflaten på silikonforseglingen som skal limes til underlaget må være ren, og det skal ikke være andre fester (som støv osv.), ellers vil ikke silikonforseglingen festes godt eller falle av etter herding.

5. Den sure silikonforseglingen vil frigjøre irriterende gass under herdeprosessen, som virker irriterende på øyne og luftveier. Derfor er det nødvendig å åpne dører og vinduer etter bygging, vente til det er helt herdet, og vente til gassen forsvinner før du flytter inn.

  


Innleggstid: 18. mars 2022